TOP

Ohjeet

Opiskeluohjeita verkkokurssien suorittajalle

Sinulla on mahdollisuus suorittaa kursseja, kun se parhaiten soveltuu työtilanteeseesi. Sovi yrityksessäsi koulutuksesta vastaavan henkilön kanssa käytännön toimenpiteistä.

Kurssien pituudet vaihtelevat aihealueittain ja sinun on varattava aikaa yhden kurssin läpikäyntiin aikaa yleensä 20 ja 60 minuutin välillä. Kurssin esittelyssä kerrotaan keskimääräinen suoritusaika.

Ota yhteys yrityksessäsi koulutuksesta vastaavaan henkilöön saadaksesi salasanat kurssien suorittamiseen.

Kurssien lopussa on tavallisesti loppukoe, jolla varmistetaan, että olet sisäistänyt kurssin sisällön. Kun olet läpäissyt loppukokeen, saat koulutuksesta todistuksen, joka lähetetään sinulle automaattisesti siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet kirjoittanut kurssin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Samat tiedot lähetetään myös yrityksesi koulutuksesta vastaavalle henkilölle, joka huolehtii koulutusrekisterin ylläpidosta. Tallenna tai tulosta sähköpostin liitteenä oleva todistus itsellesi myöhempää käyttöä varten.

Osa verkkokursseista sisältää ääntä ja videoita. Ennen kurssin suorittamista sinun on hyvä tarkistaa, että äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla.

Näin se toimii