TOP

Ohjeet

Opiskeluohjeita verkkokurssien suorittajalle

Sinulla on mahdollisuus suorittaa kursseja, kun se parhaiten soveltuu työtilanteeseesi. Sovi yrityksessäsi koulutuksesta vastaavan henkilön kanssa käytännön toimenpiteistä.

Kurssien pituudet vaihtelevat. Yleisen turvainfon suorittamiseen sinun on varattava aikaa noin 70 minuuttia. Tehdaskohtaiset turvainfot ovat kestoltaan 10 - 45 miuuttia.

Ota yhteys yrityksessäsi koulutuksesta vastaavaan henkilöön saadaksesi salasanat kurssien suorittamiseen.

Kun olet suorittanut verkkokurssin loppuun, saat koulutuksesta todistuksen, joka lähetetään sinulle automaattisesti siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet kirjoittanut kurssin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Samat tiedot lähetetään myös yrityksesi koulutuksesta vastaavalle henkilölle, joka huolehtii koulutusrekisterin ylläpidosta. Tallenna tai tulosta sähköpostin liitteenä oleva todistus itsellesi myöhempää käyttöä varten.

Osa verkkokursseista sisältää ääntä ja videoita. Ennen kurssin suorittamista sinun on hyvä tarkistaa, että äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla.

Turvainfo verkkokurssit toimivat seuraavilla selaimilla (suositus on käyttää selaimen uusinta versiota): Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox ja Safari.

Näin se toimii